za o2 balonky sel bych sveta kraj....

Pokud něco scháníte nebo hledáte, tak miřte sem.

Re: za o2 balonky sel bych sveta kraj....

Příspěvekod krka » čtv 08. zář 2011 6:28:29

No, koukám, že jste se dopracovali k velmi zajímavému a ožehavému tématu, které by si zasloužilo samostatné vlákno.
Něco jako na minulém fóru B a moje manželka (přítelkyně). Trochu mi to tu chybí.
Mám v tom docela široké zkušenosti.
Ono ženské plémě je dost nevyzpytatelné, někdy chtějí vyhovět, ale vzápětí se to obrátí a najednou své přísliby (třeba jen nafouknutí balonku)
rázně odmítají. A právě čím víc tlačíš "na pilu", tím je to horší.
No a najednou se dostaneš do situace, dovolená, horko okolo poledne, ležíte vedle sebe na pokoji hotelu, resp. já na ní, po jejím krátkém odmítání začnu nafukovat svůj oblíbený balón a ona začne provokovat a povzbuzovat "tak nafukuj, nafukuj víc, pořádně, ještě víc", pak ho chce dlaněmi rozdrtit (ale to nejde, a já to nemám rád). Ale dobře, chce si hrát. Tak jí chytím ruce a nafukuji, balón tlačím k jejímu obličeji, že ho prasknu u něj........ Pro prodloužení okamžiku balon z pusy vypustím a nechám ho létat po pokoji. Odmítá, abych ho znovu vzal a pokračoval. Ale nedám se a za chvíli stejná poloha a začínám nafukovat. Usmívá se, znovu provokuje slovně a balon zeširoka drží dlaněmi obou rukou. Balon se zvětšuje a já tuším její záměry. Vytrčí oba palce a těmi balon zmáčkne.....Zavřu oči, rána, ale kupodivu mi to nevadí .....
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod FanThomas24 » pát 09. zář 2011 14:08:03

Provokatére :twisted: :twisted: :twisted: :D

Já taky nevím jestli jde s balónkama definitivně seknout, ale zkusím to. Myslím že pokud je vytěsním ze svého života (na 100% to samozřejmě nejde), tak mi to odvikání půjde líp. No a je taky možné, že pokud manželka uvidí, že ji s tím neotravuju a neznervózňuju, tak svolí k hrátkám. No ale to je teorie. No ale myslím žejsou v životě důležitější věci. Lexi: neboj prostě ti jen pošlu obálku a adresu smažu. Tak klidně napiš SZ. Budu sem na fórum ještě chvilku chodit, ale taky to omezím. Účet rušit nebudu. Jen prosím nepište mi na e-mail, ale jen SZ, nechci doma provokovat, ne že by mi manželka kontolovala poštu, ale mám tam nesměrované aukro a tudíž tam prostě musí... Přeji pěkné balónkaření!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tomáš
FanThomas24
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Kaballcz » pát 09. zář 2011 18:00:44

Ahoj,
to je smutnej příběh...Mojí ženě to sice taky nic neříká,ale je dost rozdíl do toho někoho nutit a na druhou stranu někomu něco zakazovat.Těžko si dokážu představit,že bych si dával nějakou takovouhle terapii a ještě míň z takovýhohle důvodu.Nebaví Tě to,OK,ale ten zbytek už je na mě moc,s takovou ženou bych dlouho nevydržel,protože jestli takhle uvažuje i v jinejch případech,tak by to skončilo bez ohledu na balonky.Myslím že životní partneři by se neměli takhle omezovat,pokud to teda oba nebaví...
Kaballcz
Znalec balónků
Znalec balónků

Předchozí

Zpět na Poptávka