za o2 balonky sel bych sveta kraj....

Pokud něco scháníte nebo hledáte, tak miřte sem.

za o2 balonky sel bych sveta kraj....

Příspěvekod Lexi » pát 19. srp 2011 12:33:09

viz nadpis, vcera jsem trajdal po nakupnich centrech a v O2 jsem se naprosto maximalne zamiloval do vystavenych balonku.. Jsou ve dvou barvach, bile a modre, s potiskem O2, bile jsou luxusne velke, nadherne, vypadaji jako semisove. modre jsou drobet mensi, mozna se mi to jen zdalo, nebo byly min nafouknute, ale jsou taky bozi, hrozne se mi libi jak jsou oproti bilym krystalicke a pruhledne.
Bohuzel nejsem z lidi, ktery by sli do prodejny a o nejake nenafoukle si rekli, takze otazka zni: nema nahodou nekdo na prodej pripadne kontakt na nekoho kdo v o2 pracuje?
Diky moc...
Lexi
Looner guru
Looner guru

Re: za o2 balonky sel bych sveta kraj....

Příspěvekod FanThomas24 » sob 20. srp 2011 18:18:24

Ahoj, momentálně jsem s O2 skoro na suchu. Pár modrých bych našel, ale bílé už nemám, zatím.. V Po jedu do Prahy tak třeba uspěju v místních prodejnách. Já se totiž nežinýruju a řeknu si ;) Jinak ty modré jsou o dost menší a tvrdší, protože jsou metalické. Jo a bílé jsou dvoje, s logem O2/Telefonica jsou docela malé, ale obojstrané O2 jsou supr. Pokud něco seženu tak se ti ozvu na SZ. Zatím čau.
FanThomas24
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Lexi » sob 20. srp 2011 21:20:29

ahoj, tak to by bylo fajn;) jak to delas?na ferovku napochodujes do prodejny a poprosis o nenafouknuty balonky?To bych byl rudej az za usima a zlil by me ledovej pot, ze bych vypadal jak zmokla mys;D
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod FanThomas24 » ned 21. srp 2011 7:31:21

Tak nějak. řeknu žejsem sběratel a ukáž jim vizitku s odkazem na stránky :) Maximálně tě odmítnou, ale ještě se to nestalo. Někdy řeknu že jich potřebuju víc na výměnu, že je o jejich balóny zájem a hotovo. Tak snad uspěju. U nás jsem už balónky v prodejnách Outů neviděl.
FanThomas24
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod FanThomas24 » stř 24. srp 2011 16:16:18

Ahoj. Tak jsem uspěl, pošlu ti SZ a domluvíme se.
FanThomas24
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod bearandballoonlover » čtv 25. srp 2011 17:10:16

To sbírkaření ti závidím, až budu něco kloudného mít k výměně, ozvu se! Jinak outůčka jsem už taky dlouho neviděl :-(
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

Příspěvekod FanThomas24 » pon 29. srp 2011 17:47:49

Ahoj, balónkaření jsem pověsil na hřebík, tak si to tím sbíráním vynahrazuju :) těším se na případný obchod! Snažím se mít v nabídce i něco pro loonery, takže případní stydlivci se na mě můžou obrátit, jako protihodnotu budu chtít třeba balónky jejich měst, které se dají zakoupit v infocentrech. Outů mají, ale schovaný a více méně zbytky, modrých je ale víc.
FanThomas24
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod bearandballoonlover » pát 02. zář 2011 15:54:50

Jak??? Balonkaření pověsit na hřebík??? Nechápu!!! :shock:
Až budu mít trochu víc času, proberu zásoby a věnuju/vyměním (?) něco do balonkové sbírky! :-)
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

Příspěvekod FanThomas24 » stř 07. zář 2011 15:20:04

No rád ti to vysvětlím.
Jako každý, jsem měl problém to sdělit manželce. Nakonec jsem jí to řekl a ona kupodivu souhlasila že to zkusíme aplikovat v praxi (rozumíme si ;) . No a prostě jí to bylo proti srsti, přišlo jí to divný a necítila se přirozeně, takže z toho nikdo neměl nic. Já blbec jí ale zkoušel přmlouvat a tím jí to zhnusil úplně. Takže jsem si řekl, že holt v životě nemůžu mít všechno a vyprdl se na to i v soukromí, jednak jsem to slíbil a navíc jsem cítil, že by mě to pak lákalo loudit a zase bych vše pokazil. Jako "náhradu" jsem si, jak už jsem tu psal, našel sbírání. Podpora manželky, byla zpočátku až překvapivá. Jen ale dokud mi na mail (opakovaně, nevíc bez předmětu, pozdravu a podpisu) a na stránky nezačal psát jeden, z odpouštěním debil, jestli namám videa s balloon fetisch. Manželka to brala jako porušení slibu a sběratelství jako záminku k balónkaření ve velkém. Osobně jsem z příspěvku na webu taky nejásal, cos i řekne nějaký dárce, který se na základu mojí vizitky na web jukne a tam tohle, prostě mě bude mít za fetišistu a ne sběratele a příště mi nic nedá, nebo mě vypere z krámu... Ještě mi řekla, že i jako sběratel se o balónky zajímám až moc a prostě že s tím už nesouhlasí, že jsem jí defacto zhnusil hračku a dekoraci. Navíc jsem uvažoval o převzetí správcování tohoto fóra. Takže pánové na hřebík právě věším i to sběratelství. Žádný balón nestojí za to abych si nechal rozhodit rodinnou pohodu!!! Sbírka naní tak velká a dá se s ní naložit jako s výzdobou na narozky atd... Tball mi poslal při výměně, pár kusů navíc a já nechci zůstat dlužen. Očekávej tedy menší zásilku nevím kdy (týden, měsíc...), ale bude. Lexi tobě ty O2 pošlu taky, co taky s nima, že? Písni mi prosím adresu na SZ. Přeju Vám všem, ať vám to šlape a fouká.

P.S. jistě tušíte kdo mi to psal, chtěl sem ho za to nechtat vyBANovat z fóra, ale neprošlo mi to. Je fakt že to neudělal schválně, jen je prostě takový...
FanThomas24
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Lexi » stř 07. zář 2011 19:20:01

ahoj,
tak to me uprimne mrzi, co se Ti stalo. Vim jake to je, protoze jsem si presne timhle take pokazil trilety vztah a je skoda aby jsi dopadl stejne. Ja nastesti nebyl zenaty a urcite to nebyl jediny duvod proc mi to nevyslo, ale urcity, nezanedbatelny podil to na cele veci melo. Clovek proste v sobe nezapre to co ma rad a co ho pritahuje a proto se veskere spolecne vylety, akce, chalupy ve dvou nesly v mem ocekavani nejakych balonkovych orgii. Kdyz k tomu nedoslo, byl jsem trochu nastvany a byvalou pritulku to natolik znechutilo, ze uz se ji nikam nechtelo a cely vztah sel do kopru. Jen si rikam, jestli je vubec realne v sobe tuhle touhu potlacovat, vim jak jsem to mel ja. Nejsem svatousek a kdyz se mi toho nedostavalo doma, zasel jsem tak daleko, ze jsem si pohraval s myslenkou to dostat nekde jinde..Nastesti k tomu nestihlo dojit..Jen tim chci rict, ze asi kazdy z nas to ma dane trochu jinak, nekdo sve touhy dokaze potlacit a prizpusobi se a nekdo bohuzel. Ja vim, ze to dlouhodobe nedokazu, i kdyz soucasne pritelkyni jsem o sve zalibe zatim nerekl, ale obavam se dne, kdy me obycejny a klasicky vztah prestane bavit a uspokojovat...
k tomu clovickovi, ktery tohle vsechno zpusobil se asi nema smysl vyjadrovat, chapu ze to jiste nemyslel zle, taky mi psal SZ a chapu jeho nadseni pokud objevil nasi komunitu, kde sdilime podobnou zabavu..bohuzel to dopadlo tak jak to dopadlo.
Btw. uricte nemam zajem Ti organizovat zivot, ale nezkusis si na tohle tema s zenou jeste promluvit?Preci jen je skoda prijit o rozumnyho cloveka v nasi komunite...
A s myslenkou spravcovani portalu si taky zahravam, kdyby to teda BB chtel jeste pustit, ale ja bych to vzal moc megalomansky a propagace nasi zaliby na nespravnych mistech by mozna nadelala vic skody nez uzitku.

kazdopadne diky za nabidku na o2, je to hodne lakave, ale tak nejak jsem si uvedomil, ze nevim jestli se mi chce sdilet adresa a jmeno...dej mi prosim dva dny, abych si to nechal projit hlavou..

Kazdopadne, hlavu vzhuru, ono to jeste nejak dopadne:)
Lexi
Looner guru
Looner guru

Další

Zpět na Poptávka