No rád ti to vysvětlím.
Jako každý, jsem měl problém to sdělit manželce. Nakonec jsem jí to řekl a ona kupodivu souhlasila že to zkusíme aplikovat v praxi (rozumíme si

. No a prostě jí to bylo proti srsti, přišlo jí to divný a necítila se přirozeně, takže z toho nikdo neměl nic. Já blbec jí ale zkoušel přmlouvat a tím jí to zhnusil úplně. Takže jsem si řekl, že holt v životě nemůžu mít všechno a vyprdl se na to i v soukromí, jednak jsem to slíbil a navíc jsem cítil, že by mě to pak lákalo loudit a zase bych vše pokazil. Jako "náhradu" jsem si, jak už jsem tu psal, našel sbírání. Podpora manželky, byla zpočátku až překvapivá. Jen ale dokud mi na mail (opakovaně, nevíc bez předmětu, pozdravu a podpisu) a na stránky nezačal psát jeden, z odpouštěním debil, jestli namám videa s balloon fetisch. Manželka to brala jako porušení slibu a sběratelství jako záminku k balónkaření ve velkém. Osobně jsem z příspěvku na webu taky nejásal, cos i řekne nějaký dárce, který se na základu mojí vizitky na web jukne a tam tohle, prostě mě bude mít za fetišistu a ne sběratele a příště mi nic nedá, nebo mě vypere z krámu... Ještě mi řekla, že i jako sběratel se o balónky zajímám až moc a prostě že s tím už nesouhlasí, že jsem jí defacto zhnusil hračku a dekoraci. Navíc jsem uvažoval o převzetí správcování tohoto fóra. Takže pánové na hřebík právě věším i to sběratelství. Žádný balón nestojí za to abych si nechal rozhodit rodinnou pohodu!!! Sbírka naní tak velká a dá se s ní naložit jako s výzdobou na narozky atd... Tball mi poslal při výměně, pár kusů navíc a já nechci zůstat dlužen. Očekávej tedy menší zásilku nevím kdy (týden, měsíc...), ale bude. Lexi tobě ty O2 pošlu taky, co taky s nima, že? Písni mi prosím adresu na SZ. Přeju Vám všem, ať vám to šlape a fouká.
P.S. jistě tušíte kdo mi to psal, chtěl sem ho za to nechtat vyBANovat z fóra, ale neprošlo mi to. Je fakt že to neudělal schválně, jen je prostě takový...