balonservis.cz

E-shopy a klasické obchody s balónky.

balonservis.cz

Příspěvekod Lexi » ned 21. lis 2010 12:49:36

Ahoj,
tak jsem si chtěl udělat radost a nakoupil jsem u společnosti http://www.balonservis.cz
Komunikace super, zboží fajn, prostě klasické balonky které se prodávají jako kusovka kdekoliv v hračkářství atp. Osobně je nemám příliš rád, nejsou mou preferovanou značkou. Taky cena 2,50 za klasický balonek je dost, na to, že je to primární dodavatel a nikoliv překup jak v hračkářství.Ale čert to vem. Je fajn, že mají spousty barev a taky různé velikosti. V nabídce dokonce balony za 1500,-. Rád bych si udělal radost, ale už je to fakt ranec peněz.
Tak ať to fouká ;)
Lexi
Looner guru
Looner guru

Balonservis - totální nespolehlivost

Příspěvekod petarda1 » úte 29. kvě 2012 11:59:45

Na velkou narozeninovou oslavu jsem u nich objednal na pátek telefonicky 80 ks nafouklých balonků. Ještě jsem pro jistotu objednávku poslal mailem. V pátek v šest měli balonky dovézt. V půl sedmé jsem začal volat na tři mobilní telefonní čísla z jejich stránek a ani po několikerém volání mi nikdo nezvedl telefon. Na všechna tři čísla jsem poslal SMS - bohužel bez odpovědi. V pondělí jsem napsal mail, který zůstal také bez odpovědi. Celá záležitost nás bohužel stála 5000 Kč. Balónky byly součástí výzdoby a jelikož jsem nedokázal klientovi vysvětlit, proč nejsem schopen zajistit pár balónků nepočítal jsem mu ani zbytek výzdoby. Trapná situace. Doteď mi nikdo neodpověděl, kde se stala chyba, a to nemluvím alespoň o omluvě.
Přemýšlíte li tedy, kde objednat balonky, Balonservis je sice největší, ale ne zrovna nejspolehlivější. Navrhuju sehnat si balonky, lahev a plnící trysku na půjčení, což není problém a balónky si za příjemnější cenu a s jistotou nafouknout svépomocí.
petarda1
Nováček
Nováček

Re: balonservis.cz

Příspěvekod BALONSERVIS.cz » pon 30. črc 2012 6:54:38

Pro uživatele: petarda1

Zdravíme našeho ( bohužel ) nespokojeného zákazníka a tímto se chceme moc omluvit za naši neodvedenou práci, jak měla být.
Bohužel si naše firma procházela složitou situací - došlo ke změnám i personálním a moc nefungovala ona zmíněná interní komunikace. Nyní se vše navrací do starých spolehlivých kolejí a proto se snažíme opět navázat dobré obchodní kontakty a očistit jméno naší firmy. Máme pro Vás nabídku, kterou doufáme alespoň trochu můžeme napravit naši chybu, kterou přiznáváme a chceme napravit.
Kontaktujte nás na email ze kterého jste poptával Vaši zakázku a my Vám zašleme naši nabídku.
S pozdravem Balonservis
BALONSERVIS.cz
Nováček
Nováček

Zpět na Kde koupit balónky