balonky v Praze?

E-shopy a klasické obchody s balónky.

balonky v Praze?

Příspěvekod Lexi » čtv 27. pro 2012 20:15:34

Mate nekdo zkusenosti se shanenim balonku v Praze? Obcas se vydam na toulku mestem a kouknu se kde by se daly koupit zajimave balonky. Prevazne spis tak bloumam, vetsinou se da narazit na klasicka stara papirnictvi, kde se daji koupit kusove. Moc nedoporucuju, ja takhle koupil par zpuchrelych, kdovi jak dlouho jim tam lezeli:) klasicke papirnictvi vyssiho levelu jako treba Rafo je obdobny pripad. Maly vyber a ackoliv se mi tam ted povedlo udelat objev (z jednoho baleni sesti balonku jsou dva pruhledne) vsechny balonky ale smrdi jakoby benzinem, asi nejake zmekcovadlo. Dalsi dva pripady jsou eshopy balloonservis.cz a pro party.cz kde jsou balonky na kusy. Nudne velikosti a klasicke barvy. Pak je posledni mojeparty.cz. Maji obchod i na vysocanske v nakupaku. Docela velke nabidky, ale spis nudne vyrobce nekvalitni a pokazde stejne balonky jen s jinym potiskem. Miliarda variaci na prinzecny, auta, picoviny. Co tam stoji za zminku je baleni 50 ks 13" quallatexu. Ty jsou super, skoda, ze nejsou i ve vetsim tady k dostani.

A co vy? Mate nejake tipy v Praze?
Lexi
Looner guru
Looner guru

Re: balonky v Praze?

Příspěvekod bearandballoonlover » úte 01. led 2013 12:35:18

Já zkoušel jen balonservis na Letné. Docela to ušlo, jen mají spíš standartní velikosti. Jednu sérii modrých krystalických jsem ale koupil úplně kazovou (velké fleky slabšího latexu), takže jsem ji hned vyhodil :-(
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

Re: balonky v Praze?

Příspěvekod killom » čtv 01. kvě 2014 17:06:43

Kde jsem byl a nebylo to nejhorší...
mojeparty.cz (metro Strašnická)
balonservis.cz mají více poboček a potom v čestlicích je Globos.
hodily by se další zdroje...
killom
Znalec balónků
Znalec balónků

Zpět na Kde koupit balónky