Kde koupit nejlevněji 16"?

E-shopy a klasické obchody s balónky.

Re: Kde koupit nejlevněji 16"?

Příspěvekod Sólista » úte 27. říj 2015 12:52:22

Zdravím vás všechny
Dříve jsem nakupoval Qualatex od Erapack Chrudim. Existuje ale ještě další šikovný eshop http://www.dekoshop.cz/balonky-jednobarevne-latexove/ Zde jsem nakupoval Qualatex ve velikosti 16. Nabízí i balení po deseti kusech, které je výhodné. dodání do Prahy bylo celkem rychlé. Ceny musíte posoudit sami.
Další možností je
http://www.svetbalonku.cz/cz/velke-balo ... 00020.html Zde nabízejí balonky značky Gemmar, které jsou kvalitní. Konkrétní v odkazu je ve velikosti tuším 19. Mají také punch balls, velmi velké... V nabídce mají nově i Qualatex ale bohužel jen do velikosti 12, což je naprd :(
Máte někdo zkušenost se značkou Gemmar také ?
Sólista
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod krka » pon 02. lis 2015 8:21:36

Svetbalonku ok, ale ty jejich Gemar nemusím, jednak klasické mají pro mne divný kuželovitý protáhlý tvar, kvalita, no, no,
co jsem měl pár kusů, tak první po nafouknutí za 10 min prdnul, dost hlasitě, byl nafouklý, ale ne nijak přefouklý,
možná jen náhoda, možná není dobré je hned napoprvé nafukovat doplna.
Qualatexy mají, jsou to dokonce jen 11, ale dají se postupně dotáhnout do větší velikosti, potištěné jsou jen po 25 ks,
ale stojí víc.... Oni trochu testují zájem, tak snad se pustí i do větších velikostí (Qual).
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Sólista » pon 02. lis 2015 15:46:58

Já měl Gemmar velikosti snad 12 nebo 13, několik balení a ty vydržely i silné přefouknutí :-). Komplet celý krček nafouklý a nikdy nepraskly. Nejsou ale moc velké. Pak ty ve velikosti 19 - G150. mi při větším nafouknutí praskly. A mají zcela kulatý tvar (běžný je oválný), proto je těžké z nich dostat krček....Stejně tak u Punch balls, ty jsem nezkoušel nafukovat radši ani na max (též gemmar).
Škoda že u nás nelze koupit např. značku Everts, přijde mi dost kvalitní. Nebo jsem na netu našel značku Prestige, ta je méně známá.
Sólista
Pokročilý
Pokročilý

Předchozí

Zpět na Kde koupit balónky