Papeterie KUP - Brno Vaňkovka

E-shopy a klasické obchody s balónky.

Papeterie KUP - Brno Vaňkovka

Příspěvekod BalloonBazar » ned 19. zář 2010 13:08:36

Ahoj,
tento papírák prodává ve větším množství balónky Globos. Dle mého jsou kvalitní a trvanlivé. Bohužel jsou zde velmi, ale velmi drahé (celé papírnictví je hodně cenově mimo :roll: ). No ale jednou za čas člověk ty prachy dá. Byl jsem tam před týdnem a výběr nebyl špatný. Hlavně měli dost obřích balónů (průměr cca 80 cm), tak i jen velkých (cca 50 cm).
Navrhuji že sem může napsat každý kdo zjistí novou nabídku v KUPu ať máme přehled. A kdo chce může založit topic i o jiném obchodu.
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Re: Papeterie KUP - Brno Vaňkovka

Příspěvekod Lexi » ned 19. zář 2010 14:01:37

Papeterie ve Vaňkovce....Myslel jsem, že tohle místo je mezi námi dobře známé, už se to tu probíralo, i když možná to bylo ještě na starém fórum. Popravdě, rád ty prachy za tyhle balonky dám, je to moje nejoblíbenější a dost možná nejkvalitnější značka, co se u nás dá sehnat..
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod BalloonBazar » úte 21. zář 2010 19:05:43

Ano, máš pravdu tenhle obchod se tu už řešil. Jen mě napadlo že by bylo milé, kdyby čas od času někdo kdo KUP zrovna navštívil napsal co je skladem. Pro přehled kdyby někdo z nás něco scháněl.
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod krka » čtv 25. lis 2010 10:24:54

Tak se mi konečně podařilo se sem dostat, KRKA není manželka od KRK,
ale stále jsem marně bojoval se sem přihlásit, tedy se povedlo pod novým KRKA.
Začaly mi docházet oblíbené žluté balonky "obličejík", doma jim říkáme ........, ale to tu nebudu uvádět.
KIK je už nemá, jen jakési vlnky, co se z nich udělá s pomocí kartonu sluníčko.
Tak už jsem je skoro oželel a náhle - Brno, nákupní centrum Královo Pole (Tesco), podél pokladen najdete malé, ale opravdu malé a zato jediné
papírnictví a vzadu ve výklenku výběr b v sáčcích - no nepřeberné množství. Mé oblíbené obličejíky jsem ihned zakoupil, sice dražší, ale hlavně že jsou,
dále černé s lebkou obráceně, tedy se dají zavěsit a lebka je bradou dolů - ty se dají slušně nafunět. Dále různé barvy v sadách ......
V podstatě obdobné barevné v sadách mají nyní i v té Papeterii ..... (ale lebky a žluté obličejíky ne)
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod anylooner » úte 18. led 2011 10:58:57

V Brne existuje firma www.balonky.cz a oni vyrabaju balonky znacky Belbal (asi), tam som kupil aj dnes za 3KC/kus metalicke velkosi 38cm..... to maju najvacsie z malych a potom uz len 90cm.
anylooner
Nováček
Nováček

Příspěvekod krka » čtv 20. led 2011 10:09:12

To anyloner
A už jsi je zkoušel nafunět a vyzkoušet? Belbaly se vyrábí někde venku - možná Belgie? Je fakt, že balonky.cz mají někde odkaz na certifikaci jejich balonků jako Belbal. V minulém foru jsem popisoval poměrně krátkou životnost jejich potištěných balonků na naší fy akci - běžné nafouknutí, nic přehnaného a životnost max 20 min - no to nám moc reklamy nenadělalo. Na druhé straně tu někdo popisoval dobrou zkušenost s Belbaly, tak v tom mám zmatek. Že by tady používali nějaké nižší kvalitativní řady ?????
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod dragonfly » sob 22. led 2011 11:46:06

Balonky Belbal,mam za to že již třetím rokem jsou vypouštěny při akci "balonky Ježíškovi" jsou to ty "belbaly" od firmy balonky.cz,velikostně snad ani ne 11" .Ty tradiční BELBAL je belgie-jsou to ty luxusní balony 14" velikosti,přitom byste řekli že jsou ještě větší.Charakteristické svým dlouhým krkem a při vícerém nafukování lze docílit maximální velikost.Zde jsou http://cgi.ebay.de/5-x-BELBAL-Luftballo ... 84b76a56fd
dragonfly
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod bearandballoonlover » ned 23. led 2011 15:56:18

belbal by měla být belgická, taky mám za to, že to jsou ty kvalitní větší balonky, jako posílal odkaz dragonfly. Je však možné, že mají i nějaké horší..záleží však také na skladování...Na Ježíška vypouštějí určitě belbaly.
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

Příspěvekod krka » čtv 19. led 2012 8:15:17

No kde nakupovat?
Občas nabídka obchodů trochu uvadne, tak jsem jen tak zkusil opět Kik.
Blíží se Valentýn, tak tam měli menší srdce.
Klasické žluté "obličejíky" tam neměli (na ně už mám jiný zdroj - i když jsou malinko menší),
ale překvapila mne nová sada - bílé s potiskem fotbalových míčů, podle potisku hádám standard Qualatex.
Stále počítají nesmysl 1 Euro nebo v ČR = 29 Kč (100 let za opicema), za tu cenu jen 4 ks a po rozbalení jsou opravdu
mrňavé - hádám tak dle ebalonky.cz je to velikost 5.
Nic moc, ale aspoň něco a změna..........
krka
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Lexi » sob 05. kvě 2012 14:58:31

po dlouhe dobe jsem navstivil papeterii kup ve vankovce. Mel jsem to tam zazite jako takovou nakupni mekku, no asi jsem to mel zidealizovane, nebo uz se vsude prodava jen shit.
V podstate stejne tragicke zbozi jak lecktere tesco.
Zamrzi, asi skutecne nezbyde nez objednat z venku..
Lexi
Looner guru
Looner guru

Další

Zpět na Kde koupit balónky