Sraz balónkářů v Jihlavě.

Něco o tom jak se tu chovat a organizační věci.

Moderátor: BalloonBazar

Sraz balónkářů v Jihlavě.

Příspěvekod BalloonBazar » pon 19. dub 2010 21:51:57

Ahoj všem,
prvním tématem na novém fóru náš sraz. Bohužel ho musím zrušit. Ještě na starém fóru nekdy v únoru jsem se ptal kdo může přijet a chtěl jsem návrh volných termínů abych mohl vybrat ten nejvhodnější pro všechny. Bohužel ozval se jen jeden z vás. Naslepo se mi do organizace nechce. Škoda. Třeba to vyjde příště. Ta nabídka prostor letního tábora pořád platí a tam by to bylo vzrůšo. Jen to chce drobet spolupráce.
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Re: Sraz balónkářů v Jihlavě.

Příspěvekod Lexi » sob 24. dub 2010 21:31:49

Sám za sebe říkám, že nemám zájem.
Nedokážu si představit sdílet svou slabost se skupinou stejně zaměřených lidí, styděl bych se. Já vím, je to k mojí škodě. Možná z podobných důvodů se k tomu nevyjadřují ostatní.
PS: CG k zprovoznění diskuze. Koukal jsem na to a zdá se mi, že starší verze byly lepší. No nic, musíme jít s časem:)
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod concrete » pon 03. kvě 2010 21:01:00

Lexi: Asi máš pravdu, já to vidím stejně. Je fajn, že se dá o tom takhle pokecat na fóru, že už si člověk nepřipadá jako totální exot (jako před pár lety, kdy asi pořádně nikdo z nás netušil, že v tom není sám :) ). Ale osobní konfrontace by mi asi dělala problémy, i když vlastně "o nic nejde". Ale jak říkám, díky Balloonbazarovi za fórum! :) Teď aby se to tu zase trošku zvedlo, je to tu jak po vymření :(
concrete
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Kaballcz » stř 05. kvě 2010 21:52:53

Pokud bych měl zájem poznat někoho osobně,tak to bude určitě osoba opačnýho pohlaví,ale to je asi scifi 8-)
Kaballcz
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod TheHamlic » ned 19. čer 2011 14:43:03

Ahojte,
je dobrý zjistit že mé nadšení pro balonky sdílí i někdo další a že v tom nejsem úplně sám :P Balonky mám rád už od doby před pubertou kdy jsem zjistil že k nim chovám určitou náklonost :D Vždycky jsem balonky nafukoval nebo si s nimi hrál s lidma, kteří je brali pouze jako balonky a mou slabost pro ně nesdíleli :cry: , tak si někdy říkám jaký by to asi bylo kdybych je nafukoval s někým kdo je „má rád“ stejně jako já…Bylo by to vzrušující ale asi bych to nedal. Něco jinýho je si o tom psát ale poznat někoho osobně to ne, na to nejsem ještě připravenej...
TheHamlic
Znalec balónků
Znalec balónků

Zpět na Podmínky a organizace