Dotaz

Odkazy na vše okolo balónků.

Dotaz

Příspěvekod Poper » pát 26. pro 2014 17:06:09

Nemá tu někdo nějaký link na gay poping ??? Kde jsou nějaký pěkný videa ja vím myslete si o mě co chcete ale prostě sem jinak orientovaný.
Poper
Znalec balónků
Znalec balónků

Re: Dotaz

Příspěvekod MakroError » ned 08. lis 2015 21:09:21

Zdar borci 8-)

Mám takový dotaz na bazara. Bylo by možné udělat topic kde by měli přístup pouze členové od levelu "pokročilí" nebo "znalec balónků" a výš?

Rád bych tu dal další návod jak stahovat z jisté CamSite placená videa kompletně free a těch balonkových je tam hafo a jednou, 2x do měsíce přibyde nový.
Chci to především udělat pro nás Čechy a Slováky a nechtěl bych, aby návod čmajzl nějaký random guest ze zahraničí který tu nikdy ničím nepřispěl. Mějte se.
MakroError
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Lexi » úte 10. lis 2015 18:33:37

MakroError píše:Zdar borci 8-)

Mám takový dotaz na bazara. Bylo by možné udělat topic kde by měli přístup pouze členové od levelu "pokročilí" nebo "znalec balónků" a výš?

Rád bych tu dal další návod jak stahovat z jisté CamSite placená videa kompletně free a těch balonkových je tam hafo a jednou, 2x do měsíce přibyde nový.
Chci to především udělat pro nás Čechy a Slováky a nechtěl bych, aby návod čmajzl nějaký random guest ze zahraničí který tu nikdy ničím nepřispěl. Mějte se.

Jde udělat forum na heslo případně nová skupina pro členy, kteří by tam měli přístup až po schválení administrátorem. Schvalovat se to Bbazarovi asi nebude chtít a ani mě. Takže spíš jen na heslo...
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod BalloonBazar » stř 18. lis 2015 12:42:06

Ještě to napíši sem. Na dotaz ME jsem založil zaheslovanou stránku Premium. Heslo jsem poslal přes SZ všem členům s více než dvaceti příspěvky. Pokud splní někdo další podmínku dvaceti, tak mu při nejbližší příležitosti pošlu heslo. Zdůrazňuji, že na heslo není nárok po dvaceti příspěvcích o ho**ě a nebo spamu!!! Pokud bych heslo dlouho neposílal, tak mi písněte :)
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod MakroError » úte 18. říj 2016 23:19:27

Děkuji BBazarovi za založení premium sekce! A sorry za drobek opožděnou reakci :lol: ale měl jsem toho fakt hodně. Pošli mi prosím tvojeho maila do SZ.
MakroError
Znalec balónků
Znalec balónků

Zpět na Linky