MyFreeCams

Odkazy na vše okolo balónků.

MyFreeCams

Příspěvekod MakroError » pon 22. zář 2014 22:22:25

Zdarec

Jestli chcete každý den vidět nafukování praskání apod. tak můžete zkusit MyFreeCams.com (MFC). Balloon show tam najdete každý den, z těch tisíce pipin se vždy nějáká najde :D.
Počkáte až vás MFC přesměruje na hlavní stránku, po pravé straně klikněte na "Model Explorer" a do pole napište "loon(s)" nebo taky zkuste "ballon(s). Pokud se objeví - "No 'Topic' matches" tak se nic nekoná, ale pokud vyskočí fotka s nějakou pipinou tak klikněte na "pop up"..Buďto jste trpělivý a budete čumět a čekat až se něco bude dít, nebo si to můžete nahrát třeba za pomocí Replay Media Catcher nebo JAKSTA, pak si nahrávky rychle projet třeba za pomocí SMplayer a scénku vystřihnout přes Boilsoft video splitter, nikdo nechce mít 2GB nahrávku ve které je někde uprostřed 1 scéna :D.
Můžete mít kliku a narazit na balloon show kde se nonstop něco děje, ale většinou tam jsou show typu balloon pop ze 50 tokenu apod.. Nejlepší je nechat zapnuté nahrávání počkat až tam příjde nějaký crazy looner a zaúkoluje ji tak na 30 minut :D. Registrace není zapotřebí pokud jen sledujete a nahráváte.
Jestli něčemu nerozumíte, třeba ohledně nahrávání tak napište.

Tady malá ukázka - http://uloz.to/xJWrGxxY/mfc-bb-rar mám toho hodně, jestli chcete můžů tady toho dát víc. :)

Mimochodem pokud se někomu podaří nahrát něco dobrýho dejte vědět!
MakroError
Znalec balónků
Znalec balónků

Re: MyFreeCams

Příspěvekod Lexi » sob 04. říj 2014 21:46:53

hele, jako dík za tip, ale nechápu moc jak to funguje.

Holky maj vytyčený nějaký county nebo jak tomu říkaj a dostávaj tokeny. 50 tokenů stojí asi patnáct doláčů. občas se přihazuje i několik stovek a nic se neděje, což mi přijde na dost zásadní pálku, na to abych za to nic nedostal. Asi jsem fakt z chudýho kraje, jak zjišťuju :)
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod MakroError » pon 06. říj 2014 1:19:20

Každá z nich má TOPIC a v něm ma napsaný co bude dělat, třeba - TOPIC:hi! teacherVs.Student!299=kamasutra!99=balloon!444=shots!399=find the ticket! tip for the board.
Můžeš si třeba přes (MODEL TAG) vyhledat model který se specializuje na balónky a různé fetiše, ale pokud se s ní chceš dohodnout tak je nezbytný mít premium účet, protože skoro v každé místnosti je guest a basic member zablokován aby nemohl psát.
Nabití prémiového účtu tě příjde 19.99 USD a dostaneš 200 tokenu, 1 token je 0,10 USD, takže 50 tokenu je 5 babek. Prémiový účet nemám, ale určitě nese řadu výhod.
Za nafouknuti a prasknutí většinou chtěj tak 30 až 50 tokenu, záleží na domluvě, při časté návštěvě se už budete znát a udělá pro tebe 1 balónek třeba za 5 tokenu :).
Nejvíce stoje PRIZES BALLOON 40 až 100 tokenu, to má uvnitř lístek s nějákým překvapením, třeba dostaneš její video, nebo pro tebe udělá blowjob apod. ale o to určitě zájem nemáš.
Jak jsem již psal MODEL EXPLORER napsat loon nebo ballon nebo MODEL TAG a tam pod kategorií fetish hledat a dívat se jestli dělá balónky :D.

Mimochodem, nikdy se nestalo aby tam něterá z nich něco neudělala a pokud si viděl že tam někdo hodil 100 tokenu a ona nic nedělala a řekla max. THANK YOU, tak to byl nějaký ten kyberneticky zamilovaný FANBOY co jí dává prachy jen tak, dle mého názoru idiot.

Ještě jedna věc, pokud najdeš topic a na něm bude třeba PVT,BALLOONS,LATEX,SQUIRT ale nebude tam za kolik, tak tyto jsou nejlepší pokud máš ten prémiovej účet, zeptaš se jí jaké má balónky, pak kolik si bere za 1 balónek, jakým způsobem ho má prasknout atd. atd. A samozřejmě můžeš psát tak aby tvé požadavky viděla jen ona čili PVT.
MakroError
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Lexi » úte 28. říj 2014 18:58:54

Tak jsem tomu úplně propadnul. Prošustroval jsem tam přes litr a docela dobrý. Chápu, pro někoho to je asi blbost, ale rajcuje mě, když to ta holka dělá pro mě (resp pro peníze, ale není to takříkajíc ze záznamu.) Jen nedoporučuju PVT show, protože to pak žere tokeny a nestihl jsem mít ani erekci :D

Jo a že bych tam zažil, že by někdo zaúkoloval kočenu na dýl veřejně, tak to jsem štěstí neměl.

Mimochodem, mohl bys rozepsat jak odtamtud nahrávat?Dík! Přes ten Media Catcher jsem to nepochopil, stáhl jsem jej, nainstaloval, ale nevím jak nastavit jako zdroj videa MFC

BTW. buchty viděj kolik mám přesně tokenů, nebo jim to ukazuje jen že jsem na nule?
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod MakroError » pát 31. říj 2014 13:12:58

Zdary :D

Přesně jak píšeš, dáš buchtě pár tokenů a režíruješ si to v realném čase což je super. Nenahráváš, už to nikdy neuvidíš. A když tam má výpis a je u toho "all PVT" tak tokeny rychle mizej, na to bacha :).

Občas se stane že tam příjde looner a normalka veřejně tam proflaka 2k tks :). Nedávno tam měla jedna narozky a borec ji tipnul 300 000 TKS, prostě jen tak xD.

S tím nahráváním ti poradím, ale napiš mi maila protože to bude asi delší dobu, budeš mít určitě hodně otázek. Ten MFC stream má totiž kódovanou časovou stopu a musiš udělat pár věci, jinak ten klípek nepřehraješ. Pošlu ti osvědčený program i s licenci.

Ano buchty viděj jak seš nabitej, čím vyšší číslo tím maj větší rohlík na papuli když je oslovíš :D.
MakroError
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Kaballcz » pon 08. pro 2014 4:10:50

Teda chlape ty mě stojíš peněz 8-) akorát jsem si dobil talíř do ETVshow, kde se v tuhle hodinu tradičně válí dvě znuděný buchty, tak jsem si řekl, že zkusím tohle a teď mě ten talíř mrzí, protože od doby co tam není Mischel a teď už ani Anna, tak ty chlapecký typy na etv mě moc neberou. No zajímavý to je, asi mám novou zábavu.
Dík za tip.
Kaballcz
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod MakroError » úte 09. pro 2014 19:12:13

Zdar Kaballe :lol:

Absolutně souhlasím, dívat se na znuděný buchty co si na 2 minuty zakřepčí a pak zase sebou plesknou na prdel není zábava. A pořád dokola se tam omývá cca 15 modelů a ani jedna není kdo ví co, imo každá druhá češka je hezči. Si pak člověk řekne "mám tam něco napsat?? hmm kašlu na to" :| .
Anna sice nebyla můj typ ale s balónkama to uměla :) . No a Mischel tý je veliká škoda ta ruska měla sex-appealu 3 tuny + balónky... však víme :D

Teď jedu hlavně MFC, je tam z čeho vybírat, akorát zamrzí že některý holky maj webku za 3 kila a ten obraz je absolutně nekoukatelnej "slideshow" ale některý jsou v pohodě, dali si tu práci a místo kabelky si koupily HDčko :D.

Pokusím se napsat stručný návod jak nahrávát z MFC a nejenom z MFC a poté vystřihnout scénu, přikládám porgramy v RARU..heslo je "bazar" bez uvozovek - http://uloz.to/xtPxwrvo/programy-na-nah ... upravu-rar je tam "Replay media catcher" a "Boilsoft Video Splitter" ten první program musite patchnout heslo ke cracku je "password" bez uvozovek, u druhého programu je KEY v txt.

Spusť Replay Media Catcher "RMC" pozn,. "pokud bude blbnout spusťte ho jako správce" klikněte na LIBRARY-->INTERNET-->RTMP a zaškrtněte "Automatically record when a secure RTMP stream is detected", čili prostřední volbu. V tom samém okně je "Secure Site" měl by tam být napsaný myfreecams.com, pokud ne tam ho tam přidejte "ADD" a dejte OK.
Vraťte se zpět na "Library" a vyberte si cestu kde se budou ukládat soubory. Pak klikněte na OK a nastavení se uloží. Klikněte na "VIEW" a zafajfkujte "Show Internet Tab". Nyní je vše potřebné k nahrávání nastaveno.

Najeďte na MFC vyberte si nějákou buchtu kterou chcete nahrávat, v RMC klikněte na START a program začne monitorovat, pak klikněte u buchty kterou chcete nahrávat na POPUP, vyskoči to malé okno a program začne nahrávat, pokud chcete nahrávání ukončit tak klikněte pravým myšítkem na nahrávku a dejte STOP, nebo můžete zavřit okno s buchtou a stopnete to rovněž.
Může se stát že program nezačne sám od sebe monitorovat, v tom případě klikněte na okno s buchtou a stiskněte F5 okno se znova načte a program už na 100% zareaguje.
Pokud chcete nahrávat, ale nechcete aby program stále monitoroval, tak v průběhu narávání klikněte v RMC na okno INTERNET, nahoře kde je FILE se objeví INTERNET klikněte na něj a odškrtněte "Process New Streams". To se hodí v případě že se dívate zároveň na youtube ale nechcete aby se vše nahrávalo. Až budete chtít znova nahrávat nezapomeňte znovu zaškrtnout.

Fixování souboru - v RMC klikněte na "Library-->Select files to FLV fix" a najděte soubor který jste nahráli a dejte OTEVŘÍT, klikněte na Fix Duration počkejte až se to naláduje, pak klikněte na TimeStamps v základu je 15 nechte to tak a dejte "Fix Time" a hotovo. Pozn,. pokud by jste pociťovali že je zvuk opožděnej a naopak, tak dejte hodnotu na 25.
Nyní máte soubor zafixovaný tzn. že časová a zvuková stopa sedí.

Spusťte vaší nahrávku přes nějáký player třeba BSplayer a najděte čas kde začíná vaše loon scéna 8-) otevřete Boilsoft Video Splitter klikněte na "OPEN" a najděte tutéž nahrávku a dejte "Otevřít" u "Start time" dejte čas kde vaše scéna začína a u "End Time" její konec a dejte "SPLIT NOW" a "OK" vystřižená scéna se objeví na ploše. HOTOVO :D.

Zní to jen složitě, ale je to lehký dá to úplně každý. GL!
MakroError
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Kaballcz » čtv 18. pro 2014 14:03:19

Tak už jsem tam něco prošustroval a mám dva tipy:
Lydialooner: Není úplně krásná i když i to je otázka vkusu, ošklivá na druhou stranu taky ne a mě se vlastně docela líbí.
Je téměř s jistotou podobně postižená jako my, přijde mi že tam je ptoto, že se tím trochu baví, nemá problém si normálně povídat aniž by neustále vyzívala Tip me, což mi přijde super, ale zase mi připadá že, to malinko zneužívaj ty na druhý straně, který s ní cintaj a nedají nic.
Jediná chyba z mý strany je že moc nepíše, ale spíš tak jako volně komentuje, což s mojí nic moc AJ není vždycky super.
Jinak je hrozně milá a je super se dívat na někoho kdo si to pravděpodobně taky užívá.

No a u druhý jsem zapoměl jméno, ale když je online, tak Vám při hledání loon vyskočí mladá vlasatá černoška a ta sice asi není stejně postižená, ale je docela švihlá a evidentně jí to baví, dokonce začala nafukovat dřív než jsem jí cokoli poslal a tak nějak mi přišlo, že by si snad ani o nic něřekla.
Kaballcz
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod MakroError » ned 21. pro 2014 7:03:17

Asi týden jsem nebyl na MFC, hodně věcí málo času.. LydiaLooner na tu jsem zatím nenarazil, dívám se ji na profil a zatím žádné foto, bude asi nová ne? Podle toho co píšeš, tak to bude zřejmě asi jediná loonerka z MFC. Jestli si nahrával tak pošli něco 8-) .

Myslím že vím koho máš na mysli, není to náhodou Heartcollectr? Černoška taková silnější, jestli jo, tak ta si v praskání libuje :D

S tou jejich angličtinou, no, většinou rozumím o čem mluví, hodně záleží jakej maj akcent, některý tak mumlaj že rozumím akorat THANK YOU když se tipne. Ale není nic jednoduššího, než ji požádat, aby ti odepisovala. Normálka napiš že ti nejde zvuk a hotovo.

Btw pak je tam ještě jedna co se zabývá looners "LurleneJhones" je jí 35 je to domina "no ona těch fetišů má požehnaně" sice není nějak krásná, ale za 30 tokenů nafouknutí a prasknutí a můžeš si vybrat jak, což není špatné! Některý jsou tam trochu švihlý, třeba jedna měla v topicu "BLOW BALLON 500Tks" sem si říkál CO?!?! to snad nemyslí vážně! :D
MakroError
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Kaballcz » pon 22. pro 2014 23:33:09

No ta černoška, to je přesně ona 8-) Já jí po předchozím smlouvání jinde jestli za 100 tři nebo čtyři tipnul rovnou 100, tak nadskočila a začala foukat jako blázen, asi pět balonků a rozšlapala je s takovou vervou.... No pecka. No a když udělala tohle, tak začala foukat další, tak říkám dost, já už chci jít spát :D a ona že to není pro mě, že jí to baví, tak se mi to líbí 8-)
Nahranýho samo nic nemám, já jsem na to debil, ale až budu mít volnou chvilku, tak si znova prostuduju návod a zkusím to, myslím že režisér nejsem špatnej 8-)
Pak mi tam vyskočila ještě Petra_Jett, taková docela prsatá, gothic punkerka, nicméně ta mi nabídla video, což moc nechci, na tomhle je super právě to, když dělá to co se Ti líbí
Kaballcz
Znalec balónků
Znalec balónků

Další

Zpět na Linky