Zdarec borci!
Tak musím říct, že BellaNyte mě nějak extra nenadchla a začla celkem rychle nudit. S balónky to sice umí, ale nevím jak vás, ale rozkypaná ženská z nevkusným tetováním a vlasama jak hastrman, mě prostě nepostaví a muže klidně dělat s balónkama hotovou magii a je taky vidět, že sportování a cvičení není její chleba, je prostě taková blátitá. Jediné plus je to, že je nebojácná, že jí to baví a že ma v pohodě ceny, které jsou mi podezřele povědomé

A když už je konečně z čeho vybírat a za přijatelný peníz, tak před BellouNyte dám radší přednost PassionAngelx, RoxySelena nebo Miss_Viola které jsou v prvé řadě podstatně hezčí a za druhé, radši podpořím Slovanské holky před Anglosaskýma. To pravě tyto 3 kočky přišli s 20 tokeny za kus, další důkaz o tom, že maj balónky opravdu rády. Alespoň vykopali ty takzvaný 100 tokenový looner girls které ti nafoukly jeden grapfruit a praskly ho 30ti cm kudlou zpoza rohu..
Dost bylo té kritiky

. Na druhou stranu musím uznat, že BellaNyte je příjemná ženská a je vidět, že se vše snaží dělat poctivě, na každém balónku si dává důkladně záležet, pořádně jej protáhne, nafoukne a vyfoukné, aby opravdu narostl a udělal dvojnásobnou řachu, nebo když praskne předčasně, tak výtahne další a dává repete aniž by z vás tahala tokeny, což svědčí o dobrém charakteru. Přes všechny ty neduhy které jsem na ní napsal, jí mám vlastně rád

. A BTW je to už maminka!!
Btw Když jsem měl volno, tak jsem v dopoledních hodinách narazil na další Ukrainskou směnu

EvieJam - šikovná brunetka teď si změnila jméno na KayleeeRoo davá kus po 30 tuším, dále JaneCaprise hnědooká blondýnka taky za 30, pak Escadas brýlatá brunetka moc se mi líbí, ale stojí 50 a ještě Hilaryty hnědooká blondýnka taky za 50 všechny maj parádní figuru, je vidět že na sobě makaj. Něco mám, tak jestli máte zájem tak mi pisněte maila a něco pošlu, všechno origo FLV soubory ze streamu.
Mějte se peace!