MyFreeCams

Odkazy na vše okolo balónků.

Re: MyFreeCams

Příspěvekod tball » stř 31. pro 2014 15:19:42

Zdravím pánové,
já jsem z těchto 4 slečen narazil zatím na Lydii a prý zrovna neměla balónky, takže nic. Ale včera večer mi na přání praskla pár balónků Angelordevil1 - nafouknutí a prasknutí cca 5 balónků mě stálo nějakých asi 110 tkn (měla v topicu ,,balloons show" bez ceny, tak jsem to zkusil). A dnes ráno jsem narazil na Ami_Mercury, která měla v tématu napsáno, že výběr balónku a způsobu prasknutí za 50 tkn. To mi přijde dost, ale zrovna jí tam někdo sypal, tak jsem to měl v přímém přenosu a byla šikovná.
tball
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod MakroError » pát 02. led 2015 14:38:49

Ahoj!
Tak to je super kšeft :D 5 balónků za 110Tks to je paráda! Dobrá práce! Nahraný to asi nemáš viď :lol:
Na Ami_Mercury jsem kdysi narazil a ta měla v TOPICU "pop balloon for prizes 50 tks" což není moc vzhledem k tomu že je uvnitř nějáký to překvápko. Ale pokud ti jde čistě jen o nafouknutí a prasknutí, tak jistě, jsou tam holky který to dávaj pod 30 tks :).
MakroError
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod tball » čtv 15. led 2015 17:17:16

Zdravím, dneska jsem zkusil poprvé něco nahrát, tak tady máte výsledek ;)
http://ulozto.cz/xacHP2zx/lydia-zip
heslo do archivu je lydialooner
tball
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod MakroError » sob 17. led 2015 22:16:00

Dobrá práce díky moc! Mimochodem pokud někomu video blbne přes WMP, tak zkuste jiný, osobně doporučuju BSplayer nebo SMplayer. Jakmile scénu vystřihnete přes boilsoft video splitter, tak už by měl klip fungovat bez problému i přes WMP.
MakroError
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Kaballcz » pon 19. led 2015 10:28:21

Tak jsem se pokusil nainstalovat ty programy, snad to i klaplo, ale ještě mi řekněte česky, kam mám dát to heslo, protože když ho dám do toho políčka co mi to nabízí samo, tak mi to napíše že heslo začíná na R, nebo co a nic. Funguje to jako demo, nahrává to cca minutový videa. Zázrak je, že to mě vůbec funguje... 8-)
Kaballcz
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod tball » ned 02. říj 2016 21:00:47

Poslední dobou bývá téměř denně na MFC slečna BellaNyte http://profiles.myfreecams.com/BellaNyte, která to s balónky umí. ;)
tball
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod MakroError » úte 18. říj 2016 4:11:43

Zdarec borci!

Tak musím říct, že BellaNyte mě nějak extra nenadchla a začla celkem rychle nudit. S balónky to sice umí, ale nevím jak vás, ale rozkypaná ženská z nevkusným tetováním a vlasama jak hastrman, mě prostě nepostaví a muže klidně dělat s balónkama hotovou magii a je taky vidět, že sportování a cvičení není její chleba, je prostě taková blátitá. Jediné plus je to, že je nebojácná, že jí to baví a že ma v pohodě ceny, které jsou mi podezřele povědomé :D

A když už je konečně z čeho vybírat a za přijatelný peníz, tak před BellouNyte dám radší přednost PassionAngelx, RoxySelena nebo Miss_Viola které jsou v prvé řadě podstatně hezčí a za druhé, radši podpořím Slovanské holky před Anglosaskýma. To pravě tyto 3 kočky přišli s 20 tokeny za kus, další důkaz o tom, že maj balónky opravdu rády. Alespoň vykopali ty takzvaný 100 tokenový looner girls které ti nafoukly jeden grapfruit a praskly ho 30ti cm kudlou zpoza rohu..

Dost bylo té kritiky :D. Na druhou stranu musím uznat, že BellaNyte je příjemná ženská a je vidět, že se vše snaží dělat poctivě, na každém balónku si dává důkladně záležet, pořádně jej protáhne, nafoukne a vyfoukné, aby opravdu narostl a udělal dvojnásobnou řachu, nebo když praskne předčasně, tak výtahne další a dává repete aniž by z vás tahala tokeny, což svědčí o dobrém charakteru. Přes všechny ty neduhy které jsem na ní napsal, jí mám vlastně rád :). A BTW je to už maminka!!

Btw Když jsem měl volno, tak jsem v dopoledních hodinách narazil na další Ukrainskou směnu :D EvieJam - šikovná brunetka teď si změnila jméno na KayleeeRoo davá kus po 30 tuším, dále JaneCaprise hnědooká blondýnka taky za 30, pak Escadas brýlatá brunetka moc se mi líbí, ale stojí 50 a ještě Hilaryty hnědooká blondýnka taky za 50 všechny maj parádní figuru, je vidět že na sobě makaj. Něco mám, tak jestli máte zájem tak mi pisněte maila a něco pošlu, všechno origo FLV soubory ze streamu.

Mějte se peace!
MakroError
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod lydialooner » úte 25. říj 2016 14:37:31

Ahoj myslim že ta BellaNyte je celkem dobrá :Dhttp://profiles.myfreecams.com/BellaNyte
Naposledy upravil lydialooner dne úte 25. říj 2016 14:41:59, celkově upraveno 1
lydialooner
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod lydialooner » úte 25. říj 2016 14:40:48

Ahoj můžeš přidat pár clipů :)
lydialooner
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod MakroError » čtv 12. led 2017 18:22:59

Zdarec looners a vše nejlepší v novém roce!

Jak jistě víte, tak některý holky, zejména ty český, si blokly naší krásnou malou zemi, takže je nevidíme a nemůžeme je ani nahrávat, bohužel pro ně jsem tu já :D a znám super easy zpusob jak to obejít. I ta ošklivá rumunka KrissGiggles blokla česko "sice mě to vůbec nepálí" ale někomu vyhovuje :). Jestli má někdo zájem znát tento trik tak pište pište :) Mějte se.
MakroError
Znalec balónků
Znalec balónků

PředchozíDalší

Zpět na Linky