Pamatujete? To byly časy...

Odkazy na vše okolo balónků.

Pamatujete? To byly časy...

Příspěvekod Lexi » úte 29. lis 2011 19:12:45

Lexi
Looner guru
Looner guru

Re: Pamatujete? To byly časy...

Příspěvekod BalloonBazar » sob 03. pro 2011 21:46:52

No jejda to byly časy. Byl jsem bezdětný, bezstarostný nejnižší zaměstnanec se spoustou času... No a teď, děti, šéfování lidem a věcem a čas žádný :( Podle toho to tu i vypadá. Lexi přemýšlím o tom už dlouho, co kdybych ti to tu svěřil. Bereš? Před časem si tu někde psal že bys věděl jak na to. Minulý odept mi beze stop zmizel... Když tak mi dej vědět. Myslím že si BB nezaslouží upadnout do propadliště internetových dějin. Díky.
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod tball » ned 04. pro 2011 10:21:42

Já bych třeba i taky věděl, jak na to, ale i když bych měl zájem, tak už teď mám na starosti více různých webů a jiných technických věcí, než jsem schopný stíhat (práce, dálkově škola...).
tball
Znalec balónků
Znalec balónků

Příspěvekod Lexi » pon 05. pro 2011 13:35:24

ahoj,
diky za projevenou duveru, ale nevidim duvod proc menit admina. chapu ze na to nemas cas, ale ujmul bych se toho jeste pred zmenou domeny, ted uz je to vse ok a neni potreba dalsich zasahu. jasne, sneslo by to treba nejaky graficky navrh a design, ale to urcite lidi nepritahne. takze bych to nechal tak jak to je, maximalne Tome rozesli treba mezi vic lidi administracni udaje, nebo nas udelej moderatory s pristupem do adminu, kdybys na to opravdu nemel cas a bylo potreba neco zmenit...
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod bearandballoonlover » úte 20. pro 2011 21:03:26

Jo, to byly časy!!! Kam zmizel Ota??? To byl vypravěč!!!:-)
Se mnou a BB nepočítejte, taky mám na starost 2 weby a mnoho dalšího. Ale možná by byla varianta - emailové forum, tzn. z jednoho centrálního meilu by se zaregistrovaným přeposílali naše příspěvky. Bylo by to "skryté" a diskrétní a možná mnohem živější...A nebo přejít na facebook, pár už nás tam je! ;)
bearandballoonlover
Balloon profík
Balloon profík

Příspěvekod BalloonBazar » čtv 22. pro 2011 8:54:06

Ahoj, no pokud budete mít zájem tyhle možnosti založit, tak prosím. Vzledem k nedostaku času vám ale můžu poskytnout pouze podporu. Jen prosím, pokud budete někde něco zakládat pod hlavičkou BalloonBazaru, nebo BalloonForum, dejte mi o tom vědět. Ať prostě vím co se s "mojí značkou" dál děje. Díky.

P.S. Lexi šlapou ti admin práva?
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Lexi » čtv 22. pro 2011 14:25:35

slapou, vidis, uplne jsem zapomnel ze jsi mi je dal...Mrzi me, ze tu neni vetsi aktivita, holt jsme asi dost specificka skupina lidi, ne prilis velkeho okruhu. Preci jen udelat novou grafiku na forum neni problem, ale proc se s tim delat, kdyz to tady stoji a pada na aktivite.
taky mam malo casu, prace, podnikani a rodina, ale kazdy den si najdu cas sem nahlednout, jestli neni neco noveho.
Lexi
Looner guru
Looner guru

Příspěvekod BalloonBazar » úte 27. pro 2011 13:26:47

Máš recht. Proč to tu šperkovat, když pro předání informací to takhle stačí. Já právě nemám pravidelně čas to tu hlídat, což se vymstilo u starého fóra a zasypal nás spam, tak kdyby něco ať to tu radši hlídáme dva. Aktivita lidí jde ve vlnách, nevím proč, ale jeden měsíc se nic neděje a další je tu plno. I samotný BalloonBazar, který má statistiky přístupů, mi to potvrzuje.
BalloonBazar
Administrátor
Administrátor

Zpět na Linky