Mě se tedy týká ta druhá varianta...asi za 12 dní letím do USA na rande,...nevím jak to dopadne, ale prostě už je to tak daleko, že musím. Obětoval jsem všechno, svůj dosavadní vztah, práci a firmu, kterou jsem spoluzakládal. Jsem asi úplný cvok...

krka píše:Příběh, trochu představa, jak to mohlo probíhat v 1 drogerii.....
To se jednou Charlie toulal po obchodňáku a ejhle drogeška MD (Moje doga) svítila novou várkou nafouknutých firemních balonků.
Navenek vypadaly obstojně, ale jako znalec Ch hned poznal, že jejich objem je zcela nevyužitý a šel to hned napravit.
Zatoužil pár balonků mít i domů, a tak si o ně beze studu řekl mladé, pohledné, černovlasé, štíhlé prodavačce.....
Trochu vyvalila oči, pak zjihla a přidala koketný úsměv. V prodejně nikdo nebyl, vedoucí také byla pryč, tak jí nedělalo potíž vydat několik balonků.....
Ch pěkně poděkoval, jen lehce prohodil, že uvedené balonky jsou podstatně větší, než na kolik jsou v prodejně nafouknuté. Pěkná prodavačka opáčila, že to neví, mají nařízeno to nafukovat jen takto veliké, aby to dětem nepraskalo a nelekalo je to. Prodavačka byla zvědavá, a tak zjišťovala, jak velký vlastně takový balonek může být a jak se to zjistí.
Ch byl zkušený harcovník, tedy hned nabídl pomoc a praktickou ukázku. Balonek byl trochu tuhý, zpočátku moc nešel nafukovat. Po pár fucích už ochotně a rychle nabýval na objemu. Prodavačka valila oči, když B už dávno překročil velikost ostatních a lehce ustoupila stranou. Přišlo jí to milé a zábavné, tak se smála, čímž Ch bezděky povzbuzovala v dalším nafukování. Balonek byl kulatý, poté vytvořil krček, zmohutněl a opět nabýval na objemu kulaté části. Nápis už dávno ztratil svou sytost, prodavačka se více a více smála. Balonek už byl obrovský, průsvitný, takže Ch skrz něj mohl pozorovat prodavačku. Ta se vůbec nezajímala o dění okolo a zapomněla na původní smysl nafukování. Balonek šel už těžko dofukovat a taky ho to přestalo bavit, tak hlasitě praskl a rozletěl se na množství cárů. Rána to byla jako z děla, prodavačka s sebou cukla a poté se opět rozesmála.....
A co bylo dál..... to si představujte sami......
Chablie promiň, pokud jsem si moc vymýšlel....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník